woensdag 9 oktober 2019

Kom eens langs bij Wereldrestaurant Beverhof

Kom eens langs bij Wereldrestaurant Beverhof en geniet van alle mogelijkheden die we bieden omtrent gerechten uit de wereldkeuken. Onze Wereldrestaurant Beverhof biedt maaltijden vanuit alle regio’s van de planeet. Zo kan men eten laten bereiden dat uit de keuken van China komt, denk daarbij aan soepen van verschillende smaken. En zo zijn er ook visgerechten uit Japan. Daarbij kan men denken aan sushi en andere rijstgerechten met vis.
En zo zijn er ook nog andere maaltijden die men bij ons restaurant kan laten maken. Voor mensen die niet houden van buitenlandse gerechten zijn er nog bekendere Europese opties. Zo zijn er gebakken aardappeltjes met hamburgers en saus. En als nagerecht zijn er vele desserts die men nemen. Wil je vis eten bereid op de Japanse wijze? Dan is sushi take away Elst een optie. Als men een compleet diner wil kan men bij onze horeca- en eetgelegenheid ons standaard all-in arrangement nemen. Ga daarom naar Wereldrestaurant Beverhof en laat één van de vele gerechten bereiden.

Lekker eten in onze eetgelegenheid

Wanneer men lekker wil eten kan men naar eetgelegenheid Wereldrestaurant Beverhof. Daar vindt men gerechten die te vinden zijn op diverse plekken in de wereld. Zo kan men naast Aziatische maaltijden en de meer Westerse hapjes tevens Zuid-Amerikaanse maaltijden kiezen. Dat zal op de traditionele wijze worden klaargemaakt. Naast het voedsel kan men er drinken bij nemen dat men tevens onbeperkt kan blijven aanvullen, net als het eten. Op die manier kan men zich bij ons restaurant geheel vol eten zonder dat het meer hoeft te kosten. Wanneer men meer tijd wil dan kan men die erbij krijgen tegen de juiste prijs. Wil men heerlijk eten en drinken in onze eetgelegenheid dan kan men naar Wereldrestaurant Beverhof voor de vele verschillende maaltijden uit de hele wereld.

Horeca met all-in arrangement

Zoekt u een horeca gelegenheid met all-in arrangementen? In dat geval kan men bij Wereldrestaurant Beverhof terecht voor dergelijke reserveringen. Dan kan men een tafel reserveren voor vrienden en familie die daar dan onbeperkt kunnen eten en drinken voor de tijd dat u bij Wereldrestaurant Beverhof gereserveerd voor horeca gerelateerde diensten.

woensdag 25 september 2019

Eastern Plaza en brandveiligheid in het restaurant

Bij het restaurant Eastern Plaza wordt veel gewerkt met de wok en friteuse. Dit zal ertoe leiden dat de kans op brand groter wordt. Dit is natuurlijk niet wat je als ondernemer voor ogen ziet en daarom is het belangrijk om hier actief mee bezig te zijn. Dit artikel is geschreven om zo enkele tips te geven om brand te voorkomen bij Eastern Plaza.

Voorkomen is beter dan genezen

Wanneer je brand krijgt in het restaurant zul je merken dat dit je veel tijd en geld gaat kosten. Ten eerste heb je emotionele schade en daarna komt nog de materiële schade. Je moet maar hopen dat je als ondernemer genoeg geld terug krijgt van de verzekering. Al met al wordt je er niet beter van en daarom kun je brand beter voorkomen dan verhelpen.

Frituurpannen

Bij Eastern Plaza wordt er veel gewerkt met frituurpannen en dat is het eerste wat aangepakt moet worden. Wanneer frituurvet te heet wordt kan dit uiteindelijk een oorzaak zijn van brand. Daarom is het belangrijk om een thermostaat te hebben die de temperatuur meet van het frituurvet. Wanneer je dit in kaart hebt kan je oververhitting voorkomen.

Verlichting

Een grote oorzaak van brand is kortsluiting in de lampen. Om dit te voorkomen moeten er goedgekeurde lichten gebruikt worden. Deze verlichting heeft bijvoorbeeld het KEMA-keurmerk.

Afvalcontainer

Veel restaurants hebben een grote afvalcontainer met allerlei spullen erin. Deze afvalcontainer mag niet tegen de muur van het gebouw staan. Wanneer er brand ontstaat in deze container wil je natuurlijk niet dat dit overslaat op het gebouw. Dat is de reden dat je de afvalcontainer niet tegen de muur mag zetten.

Sluit goed af

Wanneer je klaar bent met werken en het restaurant af wilt sluiten zorg dat alles uit staat. Er mogen geen kaarsjes of lichtjes meer branden. Daarnaast moet er gecontroleerd worden dat de oven, fornuizen en frituur uitstaat.

woensdag 11 september 2019

Eat Palazzo en hoe je biefstuk kunt bakken

Het bakken van een biefstuk is geen kunst maar u moet wel even een paar dingen weten voordat u de perfecte biefstuk bakt. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen wensen als het aankomt op biefstuk en daarom zetten wij in dit artikel alles wat u moet weten over het bakken van de biefstuk. Geen zin om zelf uw biefstuk te bakken? Dan bent u aan het juiste adres bij Eat Palazzo! op https://eatpalazzo.nl/ kunt u gerust het gehele menu bekijken.

Kies de juiste biefstuk

Het kiezen van de juiste biefstuk ligt natuurlijk helemaal aan de wensen die u heeft van een biefstuk. Houdt u bijvoorbeeld van een biefstuk die wat meer smaak heeft? Dan is de entrecote de ideale biefstuk voor u! De ossenhaas is juist weer een magere stuk biefstuk die vooral wordt gekenmerkt door de malse structuur van de biefstuk.

De juiste voorbereiding

Bij het bakken van een biefstuk is het belangrijk om de stukken vlees op tijd uit de koelkast te halen. Het vlees kan op deze manier op tijd op temperatuur komen. Als het stuk vlees te koud is op het moment dat u deze gaat bakken zal het vlees namelijk gaan schrikken. Dit zorgt voor een erg taaie structuur aan de biefstuk. De biefstuk kan nu de pan in!

Het bakken

Het bakken van een biefstuk doet u bij voorkeur in de roomboter. Laat de boter smelten in de pan. Vervolgens gooit u de biefstuk in de pan en bakt u deze naar wens. Voor een rare biefstuk moet u deze ongeveer 2-3 minuten bakken, dus dat is 1,5 minuut per kant. Een biefstuk kunt u medium bakken door deze 2 minuten per kant te bakken. De well-done biefstuk moet u in totaal 6 tot 8 minuten bakken. Let bij het bakken ook op de dikte van de biefstuk.

dinsdag 27 augustus 2019

Gezond eten in wereldrestaurant Beverhof

Gaat u uit eten maar wilt u zich wel aan uw dieet houden? Veel mensen denken dat dit lastiger is dan dat het daadwerkelijk is! Bij elk restaurant kunt u tegenwoordig wel gerechten krijgen die passen bij een gezond voedingspatroon. In dit artikel geven wij u een aantal tips die u zullen helpen met het kiezen van de juiste voeding in het restaurant? Zelf kiezen wat u elke gang wilt eten? Dit kan bij het Wereldrestaurant Beverhof. Op https://wereldrestaurantbeverhof.nl/ kunt u eenvoudig een tafel reserveren.

Het voorgerecht

Bij veel restaurant worden er veel koolhydraten geserveerd bij het voorgerecht. Binnen de kortste keren ziet u al een mandje brood met smeersels op tafel staan. Het is belangrijk om deze broodjes en andere koolhydraatarme gerechten, zoals sushi te vermijden. Kies in plaats van deze voorgerechten die koolhydraatarm zijn. Voorbeelden hiervan zijn soep, carpaccio of garnalen

Het hoofdgerecht

Kies bij het hoofdgerecht voor een goed stuk vlees of vis. Dus niet bewerkte vlees of vis zoals worsten, schnitzel of inktvisringen. Vraag of u wat extra groenten kunt krijgen bij het hoofdgerecht en of de aardappels of rijst. Zo komt u ook niet in de verleiding als deze koolhydraatrijke voeding op uw bord komt te liggen.

Het toetje

Kies niet voor een traditioneel zoet toetje. Gelukkig zijn er nog veel meer gerechten die men als toetje kunt eten en die niet mierzoet zijn. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de kaasplank. Eet in dit geval geen brood bij de kaasplank maar snijd gewoon een stukje af. In veel restaurants kunt u ook gewoon een bakje yoghurt met wat fruit krijgen!

Maak zelf de keuze!

Bij het Wereldrestaurant Beverhof kiest u zelf wat u wil eten. Bij dit all-you-can-eat restaurant hoeft u geen speciale wensen aan te geven bij de serveerder. Op deze manier kunt u zelf koolhydraten vermijden en hoeft u geen voedsel op uw bord te laten liggen!

vrijdag 9 augustus 2019

Eat Palazzo wok tips zijn goud waard

Wokken, wie is er niet gek op? Tegenwoordig zijn er zelfs keukens die geheel zijn ingericht op het maken van wok gerechten. Veel mensen kiezen bijvoorbeeld voor het aanschaffen van een wok brander. Geen zin om zelf te wokken? Dat hoeft ook niet meer! Bij Eat Palazzo kunt u namelijk genieten van een breed scala aan wok gerechten. Dit is niet het enige, bij Eat Palazzo is namelijk een breeds scala gerechten uit de wereldkeuken beschikbaar. Om u een steuntje in de rug te geven wij in dit artikel een aantal tips om het wokken nog lekkerder te maken.

Wok on

Bij het wokken is het belangrijk dat u een krachtig brandende gas pit heeft. Dit zal ervoor zorgen dat de pan goed heet wordt. Tegenwoordig vindt u vaak een speciale wok pit in de gaskookplaten. Omdat het proces van het wokken zo snel gaat is het verstandig alle ingrediënten al klaar te zetten voordat u de pan aan zet. Op deze manier kunt u precies op tijd de ingrediënten in de wok gooien. Laat de pan met olie warm worden. Kies wel voor de juiste olie, deze moet namelijk goed verhit worden. Als de olie rookt is de pan warm en kunt u de ingrediënten toevoegen. Voeg vervolgens als eerste de smaakmakers toe en dan pas de groenten. Let wel op! De groenten moeten goed droog zijn voordat u deze in de pan deponeert.

Genieten van heerlijke gerechten uit de wereldkeuken?

Wilt u genieten van heerlijke wereldgerechten? Dit kan bij het all you can eat restaurant Eat Palazzo. Bij dit Schiedamse restaurant kunt u terecht voor een gezellig uitje met het gehele gezin. Of u nou houdt van een Japanse sushi, een stuk ossenhaas of verse patat, bij eat palazzo kunt u onbeperkt genieten van deze gerechten!

woensdag 10 juli 2019

Wereldrestaurant Beverhof en de juiste garing van biefstuk

Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe u de ideale biefstuk bakt? Dat ligt natuurlijk compleet aan de wensen van de mensen aan de eettafel. Zo wil de ene zijn biefstuk rare en de andere juist een medium of well-done biefstuk. In dit artikel vertellen wij u meer over hoe u de gewenste garing kunt bereiken. Genieten van de lekkerste biefstuk in Nederland? Breng dan een bezoekje aan het Wereldrestaurant Beverhof. Op de website van Wereldrestaurant Beverhof kunt u eenvoudig een plaatsje reserveren bij dit all-you-can-eat restaurant.

Bak met boter en olie

Voor de ideale bereiding van de biefstuk is het ideaal om zowel boter als olie te gebruiken. De ongezouten roomboter zorgt ervoor dat u kunt genieten van een heerlijke smaakbeleving. De olie zorgt ervoor dat u op de juiste temperaturen kunt bakken. Wees niet te zuinig met de boter en laat deze eerst smelten in de pan alvorens u de biefstuk in de pan legt. Het toevoegen van een klein scheutje olie zal de hitte in de pan verhogen waardoor u de biefstuk mooi dicht zal schroeien.

Garing

Schroei de biefstuk eerst goed dicht. Leg de biefstuk in de pan en laat beide kanten ongeveer een halve minuut garen. Zo zorgt u voor het behoud van de sappen in het vlees. Vervolgens zet u het gas ietsje lager, waardoor de boter niet zal verbranden. Zorg ervoor dat u het gas niet te laag zet want anders kan het vlees niet goed bakken. Voeg vervolgens nog een klein beetje roomboter toe aan de pan en bedruip de biefstuk met de boter. Afhankelijk van de gewenste garing bakt u de beide zijden nog een aantal minuten door. De bereidingstijden zijn als volgt:
  • Rare: Alleen dichtschroeien
  • Medium-rare: 1 a 2 minuten bakken per kant
  • Medium: 2 a 3 minuten bakker per kant
  • Doorbakken: 3 a 4 minuten per kant

Als u een lekker malse biefstuk wilt is het aangeraden de biefstuk zo “rare” mogelijk te houden! Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd over de garing van de biefstuk. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan het Wereldrestaurant Beverhof!

vrijdag 26 april 2019

Ik wil een restaurant beginnen


Wanneer je een restaurant Beverwijk wilt beginnen komen er bepaalde dingen bij kijken. Het is niet makkelijk om een restaurant vanaf het 0 punt op te bouwen. Het restaurant moet populair worden onder de inwoners en moet vaste klanten krijgen. Om dit proces goed te laten verlopen zijn er een aantal stappen opgesteld. Lees daarom dit artikel wanneer je een restaurant Beverwijk op wilt gaan starten.

Stap 1: De plaats

Wanneer je de locatie van een restaurant in Beverwijk wilt bepalen moeten er bepaalde dingen meespelen. Het is namelijk belangrijk voordat de locatie gekozen gaat worden om in kaart te brengen wat het concept is, wie de doelgroep is en wat het imago moet gaan worden van het restaurant in Beverwijk.

Stap 2: Het bestemmingsplan

Wanneer je de plaats voor je restaurant gevonden hebt, is het belangrijk om naar het bestemmingsplan te informeren. Het is nodig dat er een bestemming voor horecagelegenheid aanwezig is.

Stap 3: Structuur van het pand

Wanneer je naar binnen kijkt moet je nagaan of het pand de juiste structuur heeft. Het is namelijk belangrijk dat je voor ogen hebt hoe het restaurant in Beverwijk eruit moet komen te zien en of dit mogelijk is in dit pand.

Stap 4: Wat doen de buren?

Het is belangrijk dat je kijkt wat de buren voor activiteiten doen. Dit is belangrijk omdat je geen vuilnisbelt naast je restaurant in Beverwijk wilt hebben.

Stap 5: Toegankelijk en zichtbaar

Het is een van de belangrijkste redenen voor je klant om voor je restaurant te kiezen. Een restaurant moet namelijk toegankelijk zijn voor iedereen en daarnaast goed zichtbaar.

Stap 6: Wat was de geschiedenis

De geschiedenis van het pand kan veel inzichten geven in hoeverre een restaurant in Beverwijk kan gaan slagen. Het is namelijk zo dat wanneer er vele horeca bedrijven voor je zijn geweest en allemaal failliet zijn gegaan is het niet slim om op deze locatie een restaurant in Beverwijk te beginnen.

dinsdag 9 april 2019

Wok restaurant voor grillen en wokken


Mocht je een avondje uit eten willen gaan in een wok restaurant waar je kan grillen en wokken dan ben je aan het juiste adres. In ons Oosterse wok restaurant is het mogelijk om uw smaakpapillen eens heerlijk te laten verwennen met authentiek Chinese en Japanse smaken. Zo zijn er tal van vleesgerechten gebakken in een unieke saus. Ook zijn er vele traditionele voorgerechten zoals sushi of Dim Sum. De eerste is een Japans visgerecht waarbij de vis in een rol rijst met zeewier is gewikkeld.
Ook kan men in ons wok restaurant eten krijgen dat van origine uit de Westerse keuken komt. Daarbij kan men denken aan gebakken aardappeltjes met mayonaise of aan friet. Voor verzoeken om thuis te eten kan men een kok Amsterdam inschakelen. Verder is er stokbrood met kruidboter. En verder zijn er nog de gebruikelijke salades en tapas waar men zich aan tegoed kan doen. Als afsluiter kan men in ons wok restaurant een dessert krijgen in de trant van schepijs.

All-in genieten

Het mooie van ons wok restaurant waar men betaalbaar kan wokken en grillen is dat men er all-in kan genieten. De tarieven die we hanteren zijn geheel inclusief de drankjes op de alcoholische na. Voor de rest kan men onbeperkt bij ons blijven eten. Wilt u dus lekker veel eten dan heeft men het all-in menu van ons wok restaurant nodig. Verder kunt u de keuze maken uit verschillende tijden. Zo kunt u onbeperkt grillen en wokken voor anderhalf uur, twee uur of zelfs drie afhankelijk van de reservering die u maakt. Wil je dus de hele avond genieten kom dan naar ons wok restaurant.

Veel keuze in desserts

Er is zeer veel keuze in desserts. Zo zijn er opties in ons wok restaurant wat betreft schepijs. Maar er zijn ook nog chocoladefonteinen waar men van kan snoepen. En zo is er nog patisserie en koek voor de liefhebber na. Wil je dus desserts eten met een all-in reservering? Maak dan gauw een afspraak met ons Aziatische wok restaurant waar men kan grillen of wokken.