dinsdag 9 april 2019

Wok restaurant voor grillen en wokken


Mocht je een avondje uit eten willen gaan in een wok restaurant waar je kan grillen en wokken dan ben je aan het juiste adres. In ons Oosterse wok restaurant is het mogelijk om uw smaakpapillen eens heerlijk te laten verwennen met authentiek Chinese en Japanse smaken. Zo zijn er tal van vleesgerechten gebakken in een unieke saus. Ook zijn er vele traditionele voorgerechten zoals sushi of Dim Sum. De eerste is een Japans visgerecht waarbij de vis in een rol rijst met zeewier is gewikkeld.
Ook kan men in ons wok restaurant eten krijgen dat van origine uit de Westerse keuken komt. Daarbij kan men denken aan gebakken aardappeltjes met mayonaise of aan friet. Voor verzoeken om thuis te eten kan men een kok Amsterdam inschakelen. Verder is er stokbrood met kruidboter. En verder zijn er nog de gebruikelijke salades en tapas waar men zich aan tegoed kan doen. Als afsluiter kan men in ons wok restaurant een dessert krijgen in de trant van schepijs.

All-in genieten

Het mooie van ons wok restaurant waar men betaalbaar kan wokken en grillen is dat men er all-in kan genieten. De tarieven die we hanteren zijn geheel inclusief de drankjes op de alcoholische na. Voor de rest kan men onbeperkt bij ons blijven eten. Wilt u dus lekker veel eten dan heeft men het all-in menu van ons wok restaurant nodig. Verder kunt u de keuze maken uit verschillende tijden. Zo kunt u onbeperkt grillen en wokken voor anderhalf uur, twee uur of zelfs drie afhankelijk van de reservering die u maakt. Wil je dus de hele avond genieten kom dan naar ons wok restaurant.

Veel keuze in desserts

Er is zeer veel keuze in desserts. Zo zijn er opties in ons wok restaurant wat betreft schepijs. Maar er zijn ook nog chocoladefonteinen waar men van kan snoepen. En zo is er nog patisserie en koek voor de liefhebber na. Wil je dus desserts eten met een all-in reservering? Maak dan gauw een afspraak met ons Aziatische wok restaurant waar men kan grillen of wokken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten