vrijdag 26 april 2019

Ik wil een restaurant beginnen


Wanneer je een restaurant Beverwijk wilt beginnen komen er bepaalde dingen bij kijken. Het is niet makkelijk om een restaurant vanaf het 0 punt op te bouwen. Het restaurant moet populair worden onder de inwoners en moet vaste klanten krijgen. Om dit proces goed te laten verlopen zijn er een aantal stappen opgesteld. Lees daarom dit artikel wanneer je een restaurant Beverwijk op wilt gaan starten.

Stap 1: De plaats

Wanneer je de locatie van een restaurant in Beverwijk wilt bepalen moeten er bepaalde dingen meespelen. Het is namelijk belangrijk voordat de locatie gekozen gaat worden om in kaart te brengen wat het concept is, wie de doelgroep is en wat het imago moet gaan worden van het restaurant in Beverwijk.

Stap 2: Het bestemmingsplan

Wanneer je de plaats voor je restaurant gevonden hebt, is het belangrijk om naar het bestemmingsplan te informeren. Het is nodig dat er een bestemming voor horecagelegenheid aanwezig is.

Stap 3: Structuur van het pand

Wanneer je naar binnen kijkt moet je nagaan of het pand de juiste structuur heeft. Het is namelijk belangrijk dat je voor ogen hebt hoe het restaurant in Beverwijk eruit moet komen te zien en of dit mogelijk is in dit pand.

Stap 4: Wat doen de buren?

Het is belangrijk dat je kijkt wat de buren voor activiteiten doen. Dit is belangrijk omdat je geen vuilnisbelt naast je restaurant in Beverwijk wilt hebben.

Stap 5: Toegankelijk en zichtbaar

Het is een van de belangrijkste redenen voor je klant om voor je restaurant te kiezen. Een restaurant moet namelijk toegankelijk zijn voor iedereen en daarnaast goed zichtbaar.

Stap 6: Wat was de geschiedenis

De geschiedenis van het pand kan veel inzichten geven in hoeverre een restaurant in Beverwijk kan gaan slagen. Het is namelijk zo dat wanneer er vele horeca bedrijven voor je zijn geweest en allemaal failliet zijn gegaan is het niet slim om op deze locatie een restaurant in Beverwijk te beginnen.

dinsdag 9 april 2019

Wok restaurant voor grillen en wokken


Mocht je een avondje uit eten willen gaan in een wok restaurant waar je kan grillen en wokken dan ben je aan het juiste adres. In ons Oosterse wok restaurant is het mogelijk om uw smaakpapillen eens heerlijk te laten verwennen met authentiek Chinese en Japanse smaken. Zo zijn er tal van vleesgerechten gebakken in een unieke saus. Ook zijn er vele traditionele voorgerechten zoals sushi of Dim Sum. De eerste is een Japans visgerecht waarbij de vis in een rol rijst met zeewier is gewikkeld.
Ook kan men in ons wok restaurant eten krijgen dat van origine uit de Westerse keuken komt. Daarbij kan men denken aan gebakken aardappeltjes met mayonaise of aan friet. Voor verzoeken om thuis te eten kan men een kok Amsterdam inschakelen. Verder is er stokbrood met kruidboter. En verder zijn er nog de gebruikelijke salades en tapas waar men zich aan tegoed kan doen. Als afsluiter kan men in ons wok restaurant een dessert krijgen in de trant van schepijs.

All-in genieten

Het mooie van ons wok restaurant waar men betaalbaar kan wokken en grillen is dat men er all-in kan genieten. De tarieven die we hanteren zijn geheel inclusief de drankjes op de alcoholische na. Voor de rest kan men onbeperkt bij ons blijven eten. Wilt u dus lekker veel eten dan heeft men het all-in menu van ons wok restaurant nodig. Verder kunt u de keuze maken uit verschillende tijden. Zo kunt u onbeperkt grillen en wokken voor anderhalf uur, twee uur of zelfs drie afhankelijk van de reservering die u maakt. Wil je dus de hele avond genieten kom dan naar ons wok restaurant.

Veel keuze in desserts

Er is zeer veel keuze in desserts. Zo zijn er opties in ons wok restaurant wat betreft schepijs. Maar er zijn ook nog chocoladefonteinen waar men van kan snoepen. En zo is er nog patisserie en koek voor de liefhebber na. Wil je dus desserts eten met een all-in reservering? Maak dan gauw een afspraak met ons Aziatische wok restaurant waar men kan grillen of wokken.